Bircan Bali'den Hamilelik Müjdesi!

Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucularından ünlü TV yıldızı Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamile olduğu müjdesini sevenleriyle birlikte paylaştı. 

 

Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucularından ünlü TV yıldızı Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamile olduğu müjdesini sevenleriyle birlikte paylaştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan ünlü TV yıldızı Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamile olduğu müjdesini sevenleriyle birlikte paylaştı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Hamileyim, evet. Uzun süredir herkesin sorduğu, yüzümden, gözümden, elimi, ayağımı nereye koyacağımı bilemediğimden de anladığınız gibi… Daha çok küçük olan bir mucizeyle beraberim artık… Mesafe uzun, zaman çok… Daha çok yeni ama sizin dualarınıza olan inancımdan paylaşıyorum. Allah’ın izniyle bir bebeğimiz olacak. Hissi bile içime düştüğü andan itibaren bana bambaşka bir duygu yaratan en önemli şeyim… Bizi seçtiğin için sana şimdiden minnettarım…" ifadelerini kullanan ünlü TV yıldızı mutluluğunu hayranlarıyla paylaştı. 

 

İşte o paylaşım; 

 

 

Not: Fotoğraf Bircan Bali'nin Instagram sayfasından alınmıştır.