Birce Akalay Türkiye Almanya Film Festivali'nde Jüri Üyesi Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen Türkiye Almanya Film Festivali (Filmfestival Türkei Deutschland) 'nde jüri üyesi oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen Türkiye Almanya Film Festivali (Filmfestival Türkei Deutschland) 'nde jüri üyesi oldu. 

 

birce akalay almanya da juri uyesi oldu

 

Hürriyet'te yer alan haberine göre, Almanya’nın Nürnberg kentinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen Türkiye Almanya Film Festivali (Filmfestival Türkei Deutschland), 10 Mart’ta başladı. 19 Mart’a kadar devam edecek etkinliğin Uzun Metraj Film Yarışması jürisinde Birce Akalay da yer alıyor. Başkanlığını yönetmen ve yapımcı Dominik Graf’ın üstlendiği, yönetmen Mehmet Binay, festival direktörü Nathalie Arnegger ve sinema yazarı Dr. Josef Nagel’in de bulunduğu jüri, geçtiğimiz gün yaptıkları toplantıyla filmleri değerlendirdi. Jürinin fotoğrafları festivalin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Uzun Metraj Film Yarışması’nın kazananlarına ödülleri 18 Mart’ta Nürnberg’deki CineCittà Sineması’nda yapılacak törenle takdim edilecek. Festivalde yönetmenler Şerif Gören ve Michael Verhoeven’e de sinemaya katkılarından dolayı onur ödülü verilecek.