Bülent Ersoy'dan Yeni Kürk Açıklaması! Kendini Savundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Posta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada yeni kürk almadığını söylerken, kendisine gösterilen tepki karşısında kendisini savundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Posta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada yeni kürk almadığını söylerken, kendisine gösterilen tepki karşısında kendisini savundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Posta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada yeni kürk almadığını söylerken, kendisine gösterilen tepki karşısında kendisini savundu.

 

Bülent Ersoy hafta sonundan itibaren tepki topladığı 55 tilkinin katledildiği yeni kürkü için kendini savundu. Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız 'a konuşan Ersoy; kürkçüsünün eski fotoğrafı yeni gibi servis ettiğini de belirtmiş. İşte Ersoy'un cümleleri: O üzerimdeki kürk yıllar önce alındı. Yeni sipariş gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor.

 

TACİZ EDİLİYORUM

 

Her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten son derece rahatsızım. Türkiye'de ve dünyada nice hayvanseverlerin de kürk giydiği ortadadır. 55 tilki yalanını kim cıkardı? İşin özüne inersek 1 tilkisi de bir, 55 tilkisi de. Ben geçmis yıllarda verdiğim söz üzerine o zamandan beri kürk almadım!

 

bulent ersoy dan yeni kurk aciklamasi