Burak Güngör de Mukbang Akımına Katıldı!

Ünlü Youtuber Burak Güngör de 2009 yılında Güney Kore'de fenomen olan yemek yiyerek yayın yapmak olan ve bütün dünyada trend haline gelen Mukbang akımına katıldı. 

2009 yılında Güney Kore'de kadınların başlattığı yemek yiyerek program yapma akımı olan Mukbang son zamanlarda bütün dünyada trend haline geldi. Ünlü Youtuber Burak Güngör'de bu akıma uyarak yine son zamanların trend yiyeceği olan şırdan eşliğinde yepyeni bir Youtube videosu çekti. Yeni videosunda bir yandan şırdan yerken bir yandan konuk ettiği Baturay ile birlikte takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Burak Güngör, kısa zamanda binlerce kez izlenirken takipçilerinden tam not aldı. 

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Burak Güngör ve Baturay en çok sorulan Enes Batur'un yeni filminde oynayıp oynamadıklarını da bu videoda cevapladı. Peki Burak Güngör ve Baturay Enes Batur'un yeni filminde oynayacaklar mı? 

Video ile ilgili detayları merak ediyorsanız aşağıda paylaştığımız link üzerinden Burak Güngör'ün videosunu takip edebilirsiniz.