Burak Güngör'den Dubaili İş Adamı Ve Kaka Yorumu! Olay Oldu!

Youtube'da yayınladığı "Ateş Hattı" içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Dubaili iş adamlarının yeni hobisi ağzına kaka yapma olayı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Youtube'da yayınladığı "Ateş Hattı" içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Dubaili iş adamlarının yeni hobisi ağzına kaka yapma olayı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Dubaili iş adamlarının yeni hobisi ağzına kaka yapma olayı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

2 milyon euro teklif etmişler!

 

Türkiye'nin ilk sosyal medya fenomenlerinden Pucca lakaplı Selen Pınar Işık'ın ortaya attığı iddia ile gündem olan Dubaili iş adamı olayı ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yaptığı açıklamada "Dubaili iş adamlarından bir kaç tanesi influencerların ağzına sıçmak için 2 milyon euro teklif ediyormuş. Yani konuşulan rakam bu. Bu olay Türkiye'den de bir fenomene teklif edilmiş Pucca'nın dediğine göre. Pucca'nın dediğine göre konu buyken Türk influencera 2 milyon euro teklif gelmiş ve Türk influencer da bunu kabul etmiş. Ben bunu ilk paylaştığımda DM kutum deyim yerindeyse patladı. Tam iki sayfa kim kim diye soran mesajlarla doluydu. Arkadaşlar şunu söyleyeyim kim olduğunu bilmiyorum. Bilmek de istemem çünkü bunun bana katacağı birşey yok." ifadelerini kullanırken yaptığı bu açıklama sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o video;