Burak Güngör Şeyda Erdoğan İle Ayrılık İddialarına Yanıt Verdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi Şeyda Erdoğan konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi Şeyda Erdoğan konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi Şeyda Erdoğan konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

 

4 yıllık ilişki sonrası bazı şeyler çok sıkıntılı hale geldi! 

 

Yayınladığı videosunda Şeyda Erdoğan ile ayrıldıklarını doğrulayan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda herhangi bir video çekmeyeceğini belirtirken, videosunda açıklama yapmasının sebebini ise "hem Şeyda Erdoğan'ı hem de beni rahatsız edenlerin var" şeklinde belirtti. Yayınladığı videosunda konuyla ilgili "Neden ayrıldığımızı hiçbir zaman söylemeyeceğim ama sizi rahatlatacağını düşündüğüm şekilde anlatıp konuyu sonsuza kadar kapatacağım. Şeyda Erdoğan ile benim 4 yıllık bir ilişkim vardı. Herhangi bir şekilde bir kinimiz, öfkemiz, savaşımız yok. Her ne kadar attığım her tweetten, her storyden sonra ona gönderme yaptığımı, yine aynı şekilde onun attığı her twetten, her storyden bana gönderme yaptığı düşünseniz dahi böyle bir durum yok. Şeyda ile 4 yıldır sizlerin gözü önünde yaşanan bir ilişkimiz vardı ve bu zaman içerinde iki tarafı da çok yordu. Sıkıntılı olmaya başladı bazı şeyler. Bizde bu kadar güzel bir ilişkiden sonra bu ilişki güzel bir bitirişi hakediyor. " ifadelerini kullanan Güngör, ayrılık iddialarına net yanıtlar verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.