Burak Güngör Şeyda Erdoğan İle Ne Zaman Evlenecek?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Burak Güngör, yayınladığı videosunda sevgilisi Şeyda Erdoğan ile birlikte haklarında merak edilenleri yanıtlarken, ne zaman evlenecekleri sorusuna açıklık getirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Burak Güngör, yayınladığı videosunda sevgilisi Şeyda Erdoğan ile birlikte haklarında merak edilenleri yanıtlarken, ne zaman evleneceksiniz sorusuna açıklık getirdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Burak Güngör, yayınladığı videosunda sevgilisi Şeyda Erdoğan ile birlikte haklarında merak edilenleri yanıtladı.

 

Yayınladığı videosunda "10.12.2019 tarihinde kız arkadaşım Şeyda Erdoğan ile birlikte çekmiş olduğumuz video ile karşınızdayız. "Neden tarih belirtiyorsun?" diyenleriniz olabilir, hemen açıklayayım; bu videoyu, yıldönümümüz de çektik. Ve soruları da olabildiğince eğlenceli olanlardan seçmeye çalıştık.

 

Biz neredeyse bu ilişkiyi yaşamaya başladığımız günden beri sizlerle beraberiz. İlişkimiz resmen sizlerle beraber büyüdü ve arttı. İnşallah seneler sonra da sizlere böyle bir video atar, yine yüzlerinizde bir tebessüm oluşturmayı başarabiliriz. Bugüne kadar bize ve ilişkimize olan desteklerinizden, saygınızdan ve hiç bitmeyen sevginizden dolayı teşekkür ederiz. Hep beraber nice mutlu yıllara! Sizleri çok seviyor, iyi seyirler diliyoruz.." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber, sevgilisi Şeyda Erdoğan ile birlikte ne zaman evlenecekleri sorusuna da yanıt verdiği içeriğiyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.