Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Çifti İstinye Park'ta Görüntülendiler!

Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen çifti oğulları Karan Özçivit ile birlikte İstinye Park'ta alışveriş turunda görüntülendiler. 

 

Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen çifti oğulları Karan Özçivit ile birlikte İstinye Park'ta alışveriş turunda görüntülendiler. Son dönemde yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü çift Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen oğulları Karan Özçivit ile birlikte İstinye Park'ta alışveriş turunda görüntülendiler.

 

Aile boyu alışveriş keyfi! 

 

Son zamanların en beğenilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, oğulları Karan ile birlikte geride bıraktığımız gün İstinye Park'ta objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen çift İstinye Pazarı katından giriş yaptı. Koronavirüs tedbirlerine dikkatle uyan çift alışverişin keyfini çıkardılar. Karan bebeğin bakıcısının da eşlik ettiği alışveriş turunu kısa sürede tamamlayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakırken "Kolay gelsin" demek ile yetindiler.

 

Karan bebeğin büyümesi dikkatlerden kaçmadı. Çoğunlukla yabancı turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan başarılı oyuncular alışverişlerini tamamladıktan sonra özel araçları ile alışveriş merkezinden ayrıldılar.