Burcu Binici İle Tankurt Manas Ayrıldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Binici ile eşi Tankurt Manas'ın ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Binici ile eşi Tankurt Manas'ın ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Binici ile eşi Tankurt Manas'ın ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

burcu binici ile tankurt manas ayrildilar iddiasi

 

Ayrıldılar!

 

Sözcü gazetesinde yer alan iddiaya göre; Burcu Binici (36) ile müzisyen Tankurt Manas (30) iki ay flört edip eylül başında sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Çift önceki gün birbirlerini takipten çıktı. Aşk fotoğraflarını da sildiler. Oyuncu Burcu Binici, iki aydır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Tankurt Manas ile 2 Eylül’de evlenmişti. Nikah fotoğraflarını Instagram hesabından “Sıfır şaka” notuyla paylaşan oyuncu, son hamlesiyle yine şaşırttı. Çiçeği burnunda çift, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını da sildiler.