Burcu Biricik Camdaki Kız Dizisinin Final Yemeğinde Roman Havası Oynadı!

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin final bölümü çekilirken, çekim sonrası soluğu Yunanistan'da alan oyuncu ekibinden Burcu Biricik ekibin final yemeğinde roman havasında dans etti. 

 

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin final bölümü çekilirken, çekim sonrası soluğu Yunanistan'da alan oyuncu ekibinden Burcu Biricik ekibin final yemeğinde roman havasında dans etti. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin final bölümü çekilirken, çekim sonrası soluğu Yunanistan'da alan oyuncu ekibinden Burcu Biricik ekibin final yemeğinde roman havasında dans etti. 

 

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin ekibi önceki akşam bir araya geldi. Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi ‘Camdaki Kız’, 82’nci bölümü ile finalyapmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin ekibi önceki akşam Maçka’daki Madera İstanbul’da bir araya geldi. Veda yemeğine ‘Camdaki Kız’ın sevilen oyuncuları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç’in yanı sıra diğer oyuncular da katıldı. Dizinin önceki bölümlerinde canlandırdıkları karakterler ile izleyicinin beğenisini kazanan Hande Ataizi ve Nur Sürer de geceye katılan isimler arasındaydı. Öte yandan Burcu Biricik gece boyunca yerinde duramadı.