Burcu Biricik Eskiden Ne İş Yapıyordu? Eski İşini Duyanlar Şok Geçirdi!

Burcu Biricik eskiden ne iş yapıyordu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Camdaki Kız dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Biricik eskiden yaptığı işle ilgili açıklama yaptı. Peki Burcu Biricik eskiden ne iş yapıyordu? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Biricik eskiden ne iş yapıyordu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Camdaki Kız dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Biricik eskiden yaptığı işle ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Biricik eskiden yaptığı işle ilgili açıklama yaptı. Peki Burcu Biricik eskiden ne iş yapıyordu? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Biricik eskiden ne iş yapıyordu?

 

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”ın başrolü Burcu Biricik, yakında eşi Emre Yetkin’le Ayvalık’ta butik otel açacağını açıkladı: “Öyle milyon liralar harcadılar diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz. Bilmiyorum biliyor musunuz; ben eskiden garsonluk yapıyordum. Yabancılık çekmeyeceğim bir iş kolu yani.”

 

burcu biricik eskiden ne is yapiyordu