Burcu Biricik Yangın Sonrası İsyan Etti! Acaba Evsiz Kalan İnsanlar İçin Mi Kullanılsa?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla alakalı düzenlenen fidan kampanyalarına isyan ederken, evsiz kalan insanlara yardım edilmesi gerektiğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla alakalı düzenlenen fidan kampanyalarına isyan ederken, evsiz kalan insanlara yardım edilmesi gerektiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Biricik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla alakalı düzenlenen fidan kampanyalarına isyan ederken, evsiz kalan insanlara yardım edilmesi gerektiğini söyledi. 

 

İki gündür Ege ve Akdeniz’de arka arkaya çıkan yangınlardan sonra binlerce kişi fidan bağışı yapmaya başladı. Ağaçları yeniden dikebilmek için Tema Vakfı’na bağış yapılıyor. Bu duruma karşı Burcu Biricik adeta isyan etti. İlk olarak Manavgat’ta başlayan ardından Fethiye, Marmaris Bodrum ve Güney Ege kıyılarına kadar devam eden orman yangınları ciddi zararlar oluşturdu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan yangınlardan sonra pek çok ünlü isim konserden ya da gösterilerden kazanacağı gelirleri derneğe bağışladı. Vatandaşlar tema vakfına binlerce yardım yaptı. Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik ise bu duruma sitem ederek evsiz kalan insanları da hatırlattı. Sosyal medya hesabından çağrı yapan Biricik, “Bakın arkadaşlar Tema da dahil olmak üzere herhangi bir fidan bağışı kampanyası gerçekten anlamsız… Lütfen enerjinizi bunları paylaşmaya değil, bölgede yanan evlerin sahiplerine, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya harcayın. Ormanlar yeniden fidan dikerek korunamaz. O alanın kendini onarmasını bekleyeceğiz” diyen kişinin paylaşımını kendi hesabından paylaşan Biricik “Herkesin artık cebinden çıkabilecek son 3-5 liralık yardım fidana değil de yangın sonrası evlerinden olan insanların ihtiyaçları için mi kullanılsa acaba” dedi. 

 

burcu biricik yangin sonrasi isyan etti