Burcu Esmersoy Rachel Araz Kiresepi'yi Takipten Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında imalı paylaşım yaptığı Rachel Araz Kiresepi'yi Instagram'da takipten çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında imalı paylaşım yaptığı Rachel Araz Kiresepi'yi Instagram'da takipten çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında imalı paylaşım yaptığı Rachel Araz Kiresepi'yi Instagram'da takipten çıktı. 

 

Burcu Esmersoy’un eski nişanlısı Sami Kiresepi ile evli olan Rachel Araz, geçtiğimiz günlerde çok yoğun ve üst üste çekimlerinin olduğunu paylaşmıştı. Bunun üzerine Burcu Esmersoy da “Her günüm aşırı yoğun ama başkaları gibi abartarak pazarlamayı sanırım beceremiyorum…” diyerek imalı bir paylaşımda bulunmuştu. Esmersoy, bu kez de Rachel Araz’ı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Araz ise; Esmersoy’u hala takip ediyor. Burcu Esmersoy geçtiğimiz günlerde Rachel Araz’ın kendisinin dedikodusunu okul kapılarında yaptığını iddia etmişti.

 

burcu esmersoy rachel araz kiresepi yi takipten cikti