Burcu Kara Depremzede BebeÄŸin Süt Annesi Oldu!

Aralıkta ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Burcu Kara, enkazdan çıkarılan bir yaşındaki bebeÄŸin süt annesi olduÄŸunu anlattı!

 

 

KahramanmaraÅŸ merkezli yıkıcı depremlerle tüm Türkiye sarsılmıştı. Dünyadan ve ülkemizden milyonlar deprem bölgesi için tek yürek olmuÅŸtu. Ünlü oyuncu Burcu Kara da ilk günden beri deprem bölgesindeki desteklerini sürdürüyor.

 

Milliyet’ten Seçkin Åženvardar’ın yazdığına göre, oyuncu depremzede bir bebeÄŸin süt annesi oldu.

 

GeçtiÄŸimiz hafta Ä°stanbul’a getirilen bebeÄŸe süt annelik yaptım

 

Enkazdan saÄŸ çıkarılan bir bebeÄŸe süt annelik yaptığını belirten Kara, "GeçtiÄŸimiz hafta Ä°stanbul’a getirilen bebeÄŸe süt annelik yaptım. Hep aklımdan geçiyordu, ‘KeÅŸke oradaki bebeklere süt gönderebilsem’ diye ama mümkün olmadı. Ajansımdan, ‘Burcu, bir yaşında bebek var ve hiçbir ÅŸey yemiyor. Bir tek anne sütünü deneyebiliriz. Yardımcı olur musun?’ diye sordular.

 

"Elimden ne gelirse yaparım’ dedim. Üç kere denedik fakat sütü reddetti. Çünkü onun istediÄŸi annesiydi aslında... Maalesef annesini hâlâ arıyoruz. BebeÄŸi o bölgedeki bir pedagog getirmiÅŸ. Hayatına mamayla devam ediyor. Minik yavru için elimizden ne gelirse yapacağız" ifadelerini kullandı.



Etiketler: