Burcu Özberk'ten Dikkat Çeken Dolar Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların haftaya 16 seviyelerinden başlaması ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların haftaya 16 seviyelerinden başlaması ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Özberk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların haftaya 16 seviyelerinden başlaması ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların haftaya 16 seviyelerinden başlaması ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar kuru ile ilgili "Hissettirmeden yükseldi diyeceğim ama her gün her şeye zam geldiği için…1 USD = 15,94 Günaydın mı?" ifadelerini kullanan Özberk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

burcu ozberk ten dikkat ceken dolar paylasimi