Burry Soprano Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Burry Soprano kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Burry Soprano ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burry Soprano kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Burry Soprano kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Burry Soprano ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Burry Soprano ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burry Soprano kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

burry soprano kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Burry Soprano kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Burry Soprano kimdir? Burry Soprano (ya da "Soprano"), 1997 Yılının 31 Mayıs'ında İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Burry Soprano ise Mary Jane şarkısıyla günümüzde müzik piyasasında fırtınalar estiren genç bir rapçidir. İlkay Şencan'ın remix versiyonu bulunan şarkıyla birlikte dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza attı. Burry Soprano (ya da "Soprano"), 1997 Yılının 31 Mayıs'ında İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda hiphop kültürüyle tanışan genç müzisyen, ritmik ve melodik yeteneklerinin fark edilmesiyle kısa sürede kendini mikrofon başında buldu. 2016 yılından beri Türkiye'nin öncü hip-hop oluşumlarından biri olan 832. Yanyol bünyesinde faaliyet gösteren Soprano'nun, 2018 yılında, merkez binası 832. Yanyol'da bulunan M.O.B Entertainment ile anlaşma imzalaması bekleniyor. Burry Soprano ise Mary Jane şarkısıyla günümüzde müzik piyasasında fırtınalar estiren genç bir rapçidir. İlkay Şencan'ın remix versiyonu bulunan şarkıyla birlikte dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza atmıştır.