Bursa Bülbülü Filminin Devamı Gelecek Mi? Bursa Bülbülü 2 Ne Zaman Yayınlacak?

Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? Sosyal medyada ve internette Bursa Bülbülü filminin devamı olup olmayacağı merak edilirken bu konudaki araştırmalar devam ediliyor. Peki Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? Fenoreporter olarak araştırdık.. Cevaplar haberimizde..

 

Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? Sosyal medyada ve internette Bursa Bülbülü filminin devamı olup olmayacağı merak edilirken bu konudaki araştırmalar devam ediliyor. Peki Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? Cevaplar haberimizde..

 

Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? 

 

Bursa Bülbülü 2 ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin ikinci bölümü yayınlanacak mı? Filmdeki hikayenin baş kahramanı, filmin başrolü ve yapımcısı Ata Demirer, Ekşi Sözlük platformuna katıldığı sohbet programında kendisine bu konuyla ilgili sorulan soruya cevap verdi. Programda bir okuyucunun, "Bursa Bülbülü'nü çok severek izledik hafta sonu ailece. Filmin devamı gelecek mi? Yoksa öyle yarım kalan bir hikaye mi oldu?" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi: "Ben filmin yarım kaldığını düşünmüyorum gatta çitilendi bile" ifadelerini kullanarak şu aşamada filmin devamını düşünmediğini dile getirdi.