Buse Varol'un Yeni İmajı Şaşkınlık Yarattı!

Buse Varol'un yeni imajı nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı yeni imaj paylaşımında imajıyla şaşkınlık yarattı. Peki Buse Varol'un yeni imajı nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Buse Varol'un yeni imajı nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı yeni imaj paylaşımında imajıyla şaşkınlık yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram sayfasından yaptığı yeni imaj paylaşımında imajıyla şaşkınlık yarattı. Peki Buse Varol'un yeni imajı nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 1

 

Buse Varol'un yeni imajı nasıl?

 

Geride bıraktığımız senede oldukça zor günler geçiren ve yeni yıla yeni umutlarla girmek isteyen ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol sosyal medya ve magazin gündeminin zirvesinden bir an olsun düşmüyorlar. Alişan TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni programının heyecanı ve telaşını yaşarken Buse Varol'da ilginç paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 2

 

Büyük bir imaj değişikliğine giden Buse Varol'un son halini görenler neye uğradıklarını şaşırdılar. İşte Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol'un herkesi şaşkına çeviren yeni imajı. Son dönemde sık sık ekranlara geri döneceği konuşulan ve bir çok dizi ile adı geçen Buse Varol, yeni yıla imaj tazeleyerek girdi.

 

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 3

 

 

Eski halinden eser kalmayan Buse Varol'un yeni imajı, sevilen oyuncunun hayranlarını ikiye böldü. Bazı hayranları Buse Varol'un yeni imajını beğenip övgü yağdırırken, bazıları ise bu imajın kesinlikle Buse Varol'a yakışmadığı yönünden görüş bildiri. Takipçilerin en çok merak ettiği konuların başında ise Alişan'ın, eşinin bu imajı hakkında ne düşündüğü oldu.

 

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 4

 

 

İşte Alişan'ın eşi Buse Varol'un son hali. Saçlarını sarıya boyatan Buse Varol, son halini anında takipçileri ile paylaştı. Buse Varol yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşır paylaşmaz etkileşim rekoru kırdı ve gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Sapsarı saçları ile çektiği ilk fotoğraf karesini İnstagram hikayesine ekleyen Buse Varol'a bazı hayranları övgü yağdırırken bazıları ise hiç beğenmediklerini dile getirdi.

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 5

 

Anında eski haline dönmesi gerektiğini ifade eden hayranları, Alişan'ın da bu imajı beğenmeyeceğini öne sürdü.

 

buse varol un yeni imaji saskinlik yaratti 6