Buz Lazer Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de vücutlarıdır. Güzelliğe önem veren kadınlar buz lazer yaptırıyorlar. Çoğu kadının ilgilendiği buz lazer uygulaması sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

Buz lazer, acısız ve soğuk bir cihaz kullanılarak yapılan bir epilasyon tedavisidir. Cihaz saç köklerini kademeli bir şekilde öldürür ve saç köklerinin büyümesini engeller. Bunun yanında lazer epilasyon sırasında cildi yatıştırmak ve rahat bir his vermek için cihaz oldukça soğuktur. 

 

Buz Lazer nasıl uygulanır?

 

Buz Lazer, kullandığı kademeli ısıtma metodu ile kıl köklerini tahrip ederken çevredeki cildin zarar görmesini önler, ciltte yanık oluşma riskini neredeyse tamamen ortadan kaldırır. Tedavi başlığının uygulama alanında ütü yapar gibi sürekli hareket ettirildiği bu patentli SHR uygulama metodunda kıl kökleri kademeli olarak ısıtılır. Kademeli ısıtma yöntemi daha yüksek enerji seviyesi kullanılmasına olanak tanıdığından özellikle ince ve açık renkli kıllarda istenen etki sağlanır. Patentli teknolojileri ile cilt yüzeyini koruyarak cilt yanığı, ciltte lekelenmeler gibi komplikasyon risklerini minimuma indirir. Uygulama esnasında cildi buz gibi soğutan kontak soğutma sistemi de neredeyse tamamen ağrısız bir epilasyona olanak tanır.

epilasyon

 

Buz Lazer Zararlı Mıdır?

 

Lazer epilasyon 1997 yılında a Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylanan bir yöntemdir. Buz Lazer cihazı da FDA tarafından onaylanan ve güvenilir bir yöntemdir. Yapılan çalışmalarda buz lazer uygulamasının herhangi bir zararı olmadığı ve yan etkisinin bulunmadığı kanıtlanmıştır.

 

 

 


Etiketler: