Çağan Atakan Arslan'dan Semih Öztürk Aziz Ozan Dilber Kıyaslamasına Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Çağan Atakan Arslan, sosyal medyada yapılan Semih Öztürk, Aziz Ozan Dilber kıyaslaması için yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Çağan Atakan Arslan, sosyal medyada yapılan Semih Öztürk, Aziz Ozan Dilber kıyaslaması için yaptığı yorum ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Çağan Atakan Arslan, sosyal medyada yapılan Semih Öztürk, Aziz Ozan Dilber kıyaslaması için yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023'te yarışan Aziz Ozan Dilber ile Survivor 2016'da yarışan Semih Öztürk'ün kıyaslanması için "Bir bakayım dedim. Herkes aziz le semihi  kıyaslamış. Aziz Semih in getir götürünü yapar anca hatta sadece getirini yapar götürde zayıf kalır" ifadelerini kullanan Arslan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cagan atakan arslan dan aziz ozan dilber ile semih ozturk kiyaslamasi icin olay yorum