Çağla Şikel'den Ozan Güven Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün köpeği Tarçın ile veterinere girerken Etiler'de görüntülenirken, Ozan Güven'in şiddet görüntüerine yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün köpeği Tarçın ile veterinere girerken Etiler'de görüntülenirken, Ozan Güven'in şiddet görüntüerine yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün köpeği Tarçın ile veterinere girerken Etiler'de görüntülenirken, Ozan Güven'in şiddet görüntüerine yorumlarda bulundu. 

 

Manken Çağla Şikel, önceki gün köpeği Tarçın ile Etiler'deki bir veterinere girerken görüntülendi. Model, Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarına, “Şahısların ünlü olup olmadığı beni hiç ilgilendirmiyor. Yarın bir gün abim olsa da fark etmez. Kadına, doğaya, çocuğa, hayvana ve her türlü şiddete sonuna kadar ‘hayır’ diyoruz” şeklinde konuştu.



Etiketler: