Caner Erkin'den Mihran Ela İçin 10 Milyon TL'lik Yatırım!

2017 yılında oyuncu Şükran Ovalı ile dünyaevine giren ve mutlu evliliğinden bir de Mihran Ela adında bir kız çocuğu bulunan ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ile birlikte kızları Mihran Ela'nın geleceği için 10 milyon TL'lik yatırım yaptılar. 

 

2017 yılında oyuncu Şükran Ovalı ile dünyaevine giren ve mutlu evliliğinden bir de Mihran Ela adında bir kız çocuğu bulunan ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ile birlikte kızları Mihran Ela'nın geleceği için 10 milyon TL'lik yatırım yaptılar.  Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü çift Şükran Ovalı ile Caner Erkin üç yaşındaki kızları Mihran Ela için 10 milyon TL'lik yatırım yaptılar. 

 

Caner Erkin, 2017 yılında oyuncu Şükran Ovalı ile dünyaevine girmiş ve bu evlilikten Mihran Ela isminde bir kız çocukları olmuştu. Erkin, bu kez yatırımlarını 2 yaşındaki kızı Mihran Ela için yapmış. Caner Erkin, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'de bulunan projesinden tanesini 2.5 milyon liradan 4 daire satın almış. 10 milyon lira verip daireleri alan Erkin ile Ovalı çifti, bu daireleri kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak düşünmüşler.