Cardi B Sosyal Medya'da Tepki Çekti!

Dün akşam düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri gecesine damga vuran Cardi B, geceden 6 ödül ile ayrılmıştı. Kırmızı halıda sevgilisi Offset ile verdiği pozla gündeme oturan ünlü şarkıcı bu yetmezmiş gibi gecesinde de evinde paylaştığı çıplak pozlarla adeta gündemi domine etti.

 

1990 yılından beri düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri’nden 6 ödülle ayrılan ünlü şarkıcı, gecede giydiği sarı derin yırtmaçlı Moschino marka elbisesiyle kırmızı halıda verdiği pozla sosyal medyada gündeme oturdu. Offset ile öpüşürken verdiği pozda bütün vücudu gözüken ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

Fakat ne var ki bu pozla gündemdeki yeri hoşuna gitmemiş olacak ki ünlü şarkıcı aynı gece bu kez evinde çektiği çıplak fotoğrafı Instagram sayfasından paylaştı. Ne var ki sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının bu hamlesine karşı hamle ile yanıt verince sosyal medya karıştı.

 

Cardi B’nin yayınladığı çıplak fotoğraflara sosyal medya kullanıcılarından yoğun şikayet gelince Instagram Cardi B’nin çıplak fotoğraflarını silmek zorunda kaldı. Cardi B’nin gece kırmızı halıda Offset ile verdiği pozla başlayan tepkiler, ünlü şarkıcının evinde paylaştığı çıplak fotoğrafla tavan yaptı. Ünlü şarkıcının hal ve tavırlarından rahatsız olan sosyal medya kullanıcıları şarkıcının aldığı 6 ödülü haketmediğini iddia ettiler.