Çark Oğuzhan Uğur İle Orkun Işıtmak'ın Dövmelerini Yönetti!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Babala TV'den Oğuzhan Uğur ile birlikte çarka rastgele dövmeler çizerken, çarktan çıkan dövmeleri kendilerine kalıcı olarak yaptırdılar. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Babala TV'den Oğuzhan Uğur ile birlikte çarka rastgele dövmeler çizerken, çarktan çıkan dövmeleri kendilerine kalıcı olarak yaptırdılar. Son dönemde yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Babala TV'den Oğuzhan Uğur ile birlikte çarka rastgele dövmeler çizerken, çarktan çıkan dövmeleri kendilerine kalıcı olarak yaptırdılar.

 

Yayınladığı videosunda Babala TV'den Oğuzhan Uğur ile birlikte çarka rastgele dövmeler çizerken, çarktan çıkan dövmeleri kendilerine kalıcı olarak yaptıran ünlü Youtuberlar, yaşanılanlar konusunda bilgiler verdiler. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle Orkun Işıtmak sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.