Cedi Osman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cedi Osman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü oyuncu Ebru Şahin ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü NBA yıldızı Cedi Osman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cedi Osman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cedi Osman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü oyuncu Ebru Şahin ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü NBA yıldızı Cedi Osman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü NBA yıldızı Cedi Osman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cedi Osman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cedi osman kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cedi Osman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cedi Osman'ın babası Türk, annesi ise Boşnak'tır. 13 yaşındayken Türkiye'ye taşınmasından sonra Türk vatandaşlığına geçmiştir. CEDİ OSMAN KİMDİRCedi Osman, 8 Nisan 1995 tarihinde Makedonya'nın Ohri şehrinde dünyaya geldi. 1999 yılında ailesiyle birlikte Bosna-Hersek'in Saraybosna şehrine taşındı. Cedi Osman 8 Nisan 1995 tarihinde Makedonya'ya bağlı Ohri'de dünyaya geldi. Babası Türk annesi Boşnak olan Cedi Osman, ailesiyle birlikte 1999 yılında Bosna-Hersek'in Saraybosna şehrine göç etti. 6 yaşındayken KK Bosna kulübüne kayıt oldu. Burada oynarken, Anadolu Efes scoutları tarafından izlenip keşfedildi ve daha sonra 13 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul'a getirildi. Türkiye'ye taşındıktan sonra Türk vatandaşlığına geçen Cedi, 2007 yılından itibaren Anadolu Efes alt yapısında forma giymeye başladı. Anadolu Efes alt yapısında ilk olarak küçük takımda oynayarak başladı ve en son olarak yıldız ve genç takımlarında forma giydi. Cedi, profesyonel kariyerine 2011 yılında Efes'in ikinci ligdeki pilot takımı Pertevniyal'de başladı. Aynı yıl Pertevniyal'in genç takımıyla birlikte Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda şampiyonluk elde etti. Cedi, 2012-13 sezonunun sonlarına doğru Anadolu Efes ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Anadolu Efes formasıyla ilk resmî maçına 4 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Gaziantep Basketbol karşılaşmasında çıktı. 18 Temmuz 2017 tarihinde NBA takımı Cleveland Cavaliers ile sözleşme imzaladı. Ebru Şahin ile uzun süredir aşk yaşıyor ve evlilik hazırlığı yaptıkları iddia ediliyor.



Etiketler: