Celil Nalçakan Ahu Yağtu İle Aşk Yaşıyor Mu? Son Noktayı Koydu!

Celil Nalçakan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyorlar iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Peki Celil Nalçakan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Celil Nalçakan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyorlar iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyorlar iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Peki Celil Nalçakan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

celil nalcakan ahu yagtu ile ask yasiyor mu

 

Celil Nalçakan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyor mu?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan Ahu Yağtu ile aşk yaşıyorlar iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ile aralarında çıkan aşk iddialarına "Hayatımda kimse yok, yalnızım. Bizimki set kardeşliği" diyerek son noktayı koydu.