Cem Davran'dan Fenerbahçe Galatasaray Derbi Maçı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, 8 Ocak 2023 tarihinde oynanacak yeni yılın ilk derbisi Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken bir paylaşım yaparken geçmişten günümüze derbi heyecanını değerlendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, 8 Ocak 2023 tarihinde oynanacak yeni yılın ilk derbisi Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken bir paylaşım yaparken geçmişten günümüze derbi heyecanını değerlendirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cem Davran, 8 Ocak 2023 tarihinde oynanacak yeni yılın ilk derbisi Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken bir paylaşım yaparken geçmişten günümüze derbi heyecanını değerlendirdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Galatasaray maçı için "Zamanın birinde, Mithatpaşa Stadyumu, GS-FB maçı ve aynı tribünde yan yana izleyen taraftarlar. O günler bir daha geri gelmeyecek, toplum bir daha hiç öyle birbirini önemsemeyecek. Elli yıl önce şenlik olan derbi günü, bu akşam bize hiç benzemeyecek, üzgünüm." ifadelerini kullanan Davran sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem davran dan fenerbahce galatasaray derbi maci oncesi dikkat ceken paylasim