Cem Yılmaz'dan Bağımlılığa Ve Sigaraya Hayır Derneği'nin Hakkındaki Suç Duyurusuna Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin kendisi hakkında sigara ve alkol kullanımını özendirme suçundan bulundukları suç duyurusu için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin kendisi hakkında sigara ve alkol kullanımını özendirme suçundan bulundukları suç duyurusu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin kendisi hakkında sigara ve alkol kullanımını özendirme suçundan bulundukları suç duyurusu için dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin kendisi hakkında sigara ve alkol kullanımını özendirme suçundan bulundukları suç duyurusu için "Bin dert var ama ben yiine görevimi (!) yapayım .Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş ! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum !  Ama sen bilirsin" ifadelerini kullanan Yılmaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

cem yilmaz dan bagimliliga ve sigaraya hayir dernegi nin suc duyurusu hakkinda aciklama