Cenk Eren'den Defne Samyeli'nin Dekolteli Paylaşımına Olay Gönderme!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında derin v dekoltesiyle gündem olurken, ünlü şarkıcı Cenk Eren'in fotoğrafa yaptığı yorum olay oldu. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında derin v dekoltesiyle gündem olurken, ünlü şarkıcı Cenk Eren'in fotoğrafa yaptığı yorum olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında derin v dekoltesiyle gündem olurken, ünlü şarkıcı Cenk Eren'in fotoğrafa yaptığı yorum olay oldu.

 

Cenk Eren Samyeli'nin olay dekolte paylaşımına yorum yaparken, "Gerçekten çok güzel bir kadın geçen yaz Çeşmede aynı mekanda sahneye çıkıyorduk,ben ,Yaşar,Ayta Sözeri,Deniz Seki,kendisi bizlerle aynı afişte yer almak istememiş öyle yazılmıştı valla haklıymış. Biz çirkin kalırmışız yanında napalım" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;