Cenk Eren'den Günseli Kato'nun Kadın Olmak İle İlgili Sözlerine Yanıt! Dememiştir Çok Ayıp!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Günseli Kato'nun NTV'de Ceyda Düvenci'ye yaptığı kadın olmak konusundaki açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Günseli Kato'nun NTV'de Ceyda Düvenci'ye yaptığı kadın olmak konusundaki açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Günseli Kato'nun NTV'de Ceyda Düvenci'ye yaptığı kadın olmak konusundaki açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Günseli Kato'nun "Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. ”Kadın, çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır" şeklindeki sözleri için "Dememiştir, demez ,diyemez başka bir şey demek istemiştir eğer dediyse çok yazık çok ayıp." ifadelerini kullanan Eren sosyal medyada yoğun destek gördü. Şarkıcının paylaşımına ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de yanıt verirken "Aa ben? Ben hiç kadın değilim..  ben yokum aslında" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

cenk eren den gunseli kato nun kadin olmak ile ilgili sozlerine yanit cok ayip