Cher Paris Moda Haftası'nda Modellik Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, sürpriz yaparak Paris Moda Haftası'nda Balmain'in defilesinde podyumda modellik yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, sürpriz yaparak Paris Moda Haftası'nda Balmain'in defilesinde podyumda modellik yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, sürpriz yaparak Paris Moda Haftası'nda Balmain'in defilesinde podyumda modellik yaptı. 

 

NTV'nin haberine göre; “Believe”, “I Got You Babe” ve “If I Could Turn Back Time” gibi hit şarkılara imza atan ünlü pop şarkıcı Cher, Paris Moda Haftası’nda Fransız moda markasının defilesinde yürüdü. Milano Moda Haftası’nda Versace defilesinde yürüyen Paris Hilton’ın ardından ünlü bir isim daha podyuma ayak bastı. 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz şarkıcısı Cher, Paris Moda Haftası’nda Balmain markasının defilesinde yürüdü.

 

SÜRPRİZ YAPTI

 

Fransız lüks moda markasının 2023 İlkbahar-Yaz defilesinde yürüyen Cher, podyuma son anda çıkarak defileyi izleyemeye gelenlere büyük bir sürpriz yaptı. Efsanevi şarkıcı, podyumda lateks görünümlü, tüm vücudu saran bir tulum bir giydi. 76 yaşındaki şarkıcıya markanın kreatif direktörü Olivier Rousteing eşlik etti.

 

"TÜM ZAMANLARIN EN İYİ DEFİLESİYDİ”

 

Defile sonrası sosyal medya hesabında paylaşım yapan şarkıcı, “Podyumda harika zaman geçirdim. Muhtemelen tüm zamanların en iyi defilesiydi. Podyum beni çağırıyordu diyebilirim. Cher...Cher.. Cher diyordu” ifadelerini kullandı. Şarkıcı kimliğiyle öne çıkan Cher, aynı zamanda Oscar'lı bir oyuncu. Yıldız,1988 yılında Moonstruck filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olmuştu

 

 

cher paris moda haftasinda modellik yapti