Coca Cola'ya Dev Zam! Ne Kadar Zam Geldi?

Coca Cola'ya zam mı geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar zam haberlerini takip etmeye devam ederlerken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar yaptığı açıklamada kolaya zam geldiğini belirtti. 

 

Coca Cola'ya zam mı geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar zam haberlerini takip etmeye devam ederlerken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar yaptığı açıklamada kolaya zam geldiğini belirtti. Coca Cola'ya zam mı geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar zam haberlerini takip etmeye devam ederlerken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar yaptığı açıklamada kolaya zam geldiğini belirtti. 

 

Yeniçağ gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye'de a'dan z'ye gelen zamlar vatandaşı dar boğaza sokmaya devam ediyor. Son olarak büyük bir zam da kolaya geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği başkanı Erol Dündar, kolaya zam geleceğini belirtti. Getirilen büyük ölçekli zamlar ile ilgili paylaşım yapan Dündar zam için tarih de verdi. Dündar tarafından yapılmış olan paylaşım kapsamında zamlı fiyatlara 11 Ekim 2022 tarihi itibarıyla geçiş yapılacağı belirtildi. Erol Dündar'ın Twitter hesabındaki paylaşımına göre kola fiyatları şu şekilde olacak:

 

 

coca cola ya dev zam

 

ZAMLI KOLA FİYATLARI

 

2,5 litre Coca Cola 25 TL

2 litre Coca Cola 22 TL

1,5 litre Coca Cola 19 TL

1 litre Coca Cola 15 TL

1 litre Schwepps 20 TL

Bu rakamların belirtildiği üzere 11 Ekim itibariyle geçerli olacağı iddia edildi.



Etiketler: