Çörek Otu Yağının Faydaları Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı saÄŸlık videolarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Åžifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı saÄŸlık videolarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Åžifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı saÄŸlık videolarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Åžifabul, yayınladığı videosunda çörek otu yağının faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Çörek otu binlerce yıldır pek çok medeniyetin faydalarını bildiÄŸi, hatta kutsal kabul ettiÄŸi bir bitki. Hz. Muhammed'in "Çörek otu kullanın, çünkü onda ölümden baÅŸka her hastalığa çare vardır" hadisi bunun en iyi örneÄŸi. Çörek otu yağını inceleyen 600'den fazla bilimsel araÅŸtırma da bunu doÄŸrular nitelikte. Neredeyse hiçbir yan etkisi olmayan çörek otu, içerdiÄŸi vitamin ve minerallerle tam bir saÄŸlık deposudur.

 

Ä°ÅŸte size çörek otunun mucizevi faydaları

 

1)Kansere iyi gelir

 

2) KaraciÄŸeri korur

 

3) Şeker hastalığına iyi gelir

 

4) Kalp sağlığına iyi gelir

 

5) Cilde ve saça iyi gelir

 

6) Kilo vermeyi saÄŸlar

 

7) Astımı giderir

 

Çörek otu nasıl kullanılır?

 

Çörek otunu kullanmanın en kolay yolu gıdalara serpmektir. Ayrıca yemeklerinizde öÄŸütülmüÅŸ çörek otu kullanabilirsiniz. Piyasada çeÅŸitli çörek otu kapsülleri satılmaktadır. Yalnız ürünün saflık derecesi farklı firmalarda deÄŸiÅŸiklik gösterebilir. Ayrıca çörek otunu yaÄŸ olarak kullanabilirsiniz. Çörek otu yağını suya damlatabilir, balla tatlandırabilir veya salata sosu olarak kullanabilirsiniz. Çörek otu en çok bu ÅŸekilde kullanıldığında fayda saÄŸlamaktadır.

 

Detayları aÅŸağıdan öÄŸrenebilirsiniz.