Corona Virüsüne Yakalanan Fatih Terim'den Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama!

Geçtiğimiz günlerde corona virüsü kaptığı açıklanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter sayfasından konuyla ilgili yeni bir açıklama daha yaparken, kendisi hakkındaki iyi dilekler ve dualar için teşekkür etti. 

 

Geçtiğimiz günlerde corona virüsü kaptığı açıklanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter sayfasından konuyla ilgili yeni bir açıklama daha yaparken, kendisi hakkındaki iyi dilekler ve dualar için teşekkür etti. Son dönemde corona virüsü kaptıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter sayfasından konuyla ilgili yeni bir açıklama daha yaparken, kendisi hakkındaki iyi dilekler ve dualar için teşekkür etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "O kadar güzel ve özel duygular içerisindeyim ki her duayı yüreğimde hissediyorum. Bu, hepimiz için bir sınav ve dualarınızla, güzel dileklerinizle aşacağız bu sınavı. İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım. Elim kalbimde her birinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanan Terim bu açıklamasıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Fatih Terim'in o açıklaması;