Çukur'a Kıvanç Tatlıtuğ Geliyor! Peki Hangi Karakteri Canlandıracak?

Youtube'da yayınladığı Çukur videoları ile ünlenen ünlü Youtuber Ali Sürücü, yayınladığı videosunda Çukur dizisine Kıvanç Tatlıtuğ'un dahil olarak Koçovalı'lara düşman olacağını belirtti. 

 

Youtube'da yayınladığı Çukur videoları ile ünlenen ünlü Youtuber Ali Sürücü, yayınladığı videosunda Çukur dizisine Kıvanç Tatlıtuğ'un dahil olarak Koçovalı'lara düşman olacağını belirtti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ali Sürücü yayınladığı videosunda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a Kıvanç Tatlıtuğ'un dahil olacağını ve Koçovalı'lara düşman olacağını belirtti. 

 

Yayınladığı videosunda "İstanbul'a hatta Türkiye'ye sığmayan Çukur'a Kıvanç Tatlıtuğ geliyor ama bildiğiniz anlamda değil. Belki de dizi tarihine geçecek cinsten geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ Çukur'da Koçovalı'lara düşman olacak. Çukur'da Vartolu Sadettin'in Almanya çıkarması çok ses getirecek. Burada Ziya'yı bulacak Vartolu, Timsah Celil'in elindeki flash bellek görüntülerini öğrenirse bu Timsah Celil'in sonu olur bu yüzden Sadettin burada babasının katili olan Yamaç'ı öğrenmese de Almanya'dan eli boş dönmeyecek. Burada Yunus adında biri ile tanışacak ve bu olayları büyütecek. 

 

Asıl efsane olan Çukur'a dahil olması beklenen Kıvanç Tatlıtuğ. Bana hep eyvallah anlattığın herşey doğru ama Kıvanç Çukur'a gelemez diyenler oldu. Ama Kıvanç Tatlıtuğ Çukur'a dahil olacak. Kıvanç Tatlıtuğ'un Çukur'a dahil olması kısa süreliğine olacak ve Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli'nin böylece gerisinde kalmayacak. Bilindiği gibi Ezel'de de kısa süreliğine yer alan Kıvanç Tatlıtuğ 8 isminde bir karaktere hayat vermişti ve halen sahneleri izlenerek efsaneye dönüşmüştü. İşte Çukur'da da canlandıracağı karakter psikopat bir katil olacak ve bu rol kısa süreliğine de olsa efsane olacak." ifadelerini kullanırken, bu içerik sosyal medyada büyük yankı buldu. 

 

İşte Ali Sürücü'nün Çukur için Kıvanç Tatlıtuğ açıklamaları..