Çukur'un 78. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 78. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 78. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Senaryosunu Damla Serim ve Gökhan Horzum'un yazdığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 78. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, her pazartesi saat 20.00'de izleyici ile buluşan Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 78. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana Yamaç'ın "Çukur'umuzun kızlarını aldılar. Kaybedecek vakit yok. Şu saatten itibaren bu şehri hallaç pamuğu gibi sallayacaksınız" ifadeleri damga vururken, merakla beklenen fragman sosyal medyada dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Çukur'un 78. bölüm 2. fragmanı;