Dan Bilzerian'dan Cardi B'ye Çok Sert Sözler! Hayatımda Duyduğum En Ahmakça Şeydi!

Sosyal medyada yaptığı lüks yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cardi B'nin Ermenistan hakkında söyleyip özür dilediği sözler hakkında çok sert açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı lüks yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cardi B'nin Ermenistan hakkında söyleyip özür dilediği sözler hakkında çok sert açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ve belli bir kesimin tepkisini çeken ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cardi B'nin Ermenistan hakkında söyleyip özür dilediği sözler hakkında çok sert açıklama yaptı.

 

Twitter sayfasından açıklama yapan Dan Bilzerian Cardi B için "Cardi Ermenistan'ı destekledi, sonra hayranlarından gelen tepkiler üzerine desteğini geri çekip özür diledi. Bu hayatımda duyduğum en ahmakça şeydi. Ünlüler bugünlerde yaptıkları herşey için özür diler hale gelmişler özellikle kendi bayraklarının altındaki konularda. Siz ne yumuşak, kansız insanlarsınız, biraz ince deriye ihtiyacınız var" ifadelerini kullanan Bilzerian takipçilerinden yoğun tepki gördü. 

 

İşte o açıklama;