Danla Bilic Instagram Sayfasından İsyan Etti! İnsanın Sarhoşken Alışveriş Hakları Alınmalı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda alkol etkisindeyken yaptığı alışverişe isyan ederken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda alkol etkisindeyken yaptığı alışverişe isyan ederken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda alkol etkisindeyken yaptığı alışverişe isyan ederken dikkat çeken ifadeler kullandı 

 

Danla Bilic YouTube'a çektiği videolar kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü fenomen Danla Bilic, Instagram hesabının story kısmında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Alkolün etkisindeyken internetten rekor fiyata Tweety kostümü satın alan Danla Bilic'in paylaşımı görenlerin ağzını açık bıraktı. Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü fenomen, en son özel bir gecede göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle görüntülenmiş ve herkesi kendine hayran bırakmıştı. Eski Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile verdiği pozla da çok konuşulan Danla Bilic bu kez Instagram'da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

 

İnsanın sarhoşken alışveriş hakları alınmalı!

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram hesabının story kısmında dün gece yaptığı bir alışverişin ekran görüntüsüne yer verdi. Sarhoşken, Warner Bros'un 'Looney Tunes' ile 'Merrie Melodies' çizgi film serilerinde yer alan Tweety karakterinin kostümünü satın aldığını ifade eden Danla Bilic'in bu ürüne verdiği para görenleri şaşırttı. Danla Bilic, sipariş bilgileri ekranının görüntüsüne yer verdiği paylaşımına şu notu düştü: "İnsanın sarhoşken tüm alışveriş haklarının alınması lazım” Danla Bilic sarhoşken internetten satın aldığı alelade bir Tweety kostümüne 792,96 TL para verdi. Bir sonraki paylaşımında ise Tweety kostümünün yakın plan çekimine yer veren ünlü fenomen "Ama beni çok heyecanlandırdı" notunu düşerek takipçilerini gülümsetti. 

 

İşte o paylaşım;

 

danla bilic ten alisveris isyani ne dedi



Etiketler: