Danla Bilic Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ve Serenay Sarıkaya yerine Head and Shoulders markasının yüzü olmasıyla bir kez daha gündemde kendine yer bulan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in kim olduğunu kullanıcılar sıklıkla merak ediyorlar. Peki Danla Bilic kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ve Serenay Sarıkaya yerine Head and Shoulders markasının yüzü olmasıyla bir kez daha gündemde kendine yer bulan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in kim olduğunu kullanıcılar sıklıkla merak ediyorlar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Serenay Sarıkaya yerine Head and Shoulders markasının yüzü olmasıyla bir kez daha gündemde kendine yer bulan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in kim olduğunu kullanıcılar sıklıkla merak ediyorlar. 

 

İşte Danla Bilic hakkında merak edilenler.. 

 

Danla Bilic kimdir? 

 

5 Ekim 1994 yılında Kütahya'da dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünde devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Şu sıralar Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla beraber yaptığı reklam anlaşmalarıyla da dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada en çok merak edilen kişilerden bir tanesi konumunda bulunmaktadır. 

 



Etiketler: