Danla Bilic Murat Ceylan'la Aşk Yaşadığı İddialarını Yaptığı Paylaşımla Yalanladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son zamanlarda adının birlikte anıldığı Survivor yarışmacısı Murat Ceylan ile ilgili iddiaları yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son zamanlarda adının birlikte anıldığı Survivor yarışmacısı Murat Ceylan ile ilgili iddiaları yalanladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son zamanlarda adının birlikte anıldığı Survivor yarışmacısı Murat Ceylan ile ilgili iddiaları yalanladı.

 

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son zamanlarda aşk hayatıyla gündeme geliyor. Uzun zamandır yalnız olan Bilic'in adı birçok isimle yakıştırılmaya başlandı. Bu isimlerden biri de Survivor sunucusu Murat Ceylan oldu. Bodrum'da bir araya gelen ikili, aşk haberlerini birlikte poz vererek iddiaları yalanladılar.

 

İşte o paylaşım,