Danla Bilic'ten Dikkat Çeken Evlilik Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, önceki gün Doğu Demirkol'un programına konuk olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, önceki gün Doğu Demirkol'un programına konuk olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, önceki gün Doğu Demirkol'un programına konuk olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile oyuncu Kubilay Aka ilişkisi, magazin gündemine oturmuştu. Danla Bilic, katıldığı Alelade Show programında, ilişkisi ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Programda, konuklardan biri olan şarkıcı Berkay ile evlilik konusunda bir sohbet başladı. Okların çevrildiği Danla Biliç, evlilik konusundaki sert tavrını ortaya koydu.

 

"Daha çok gencim"

 

Garip yüz ifadelerinden dolayı programa alkollü katıldığı iddia edilen Bilic, "Ben daha çok gencim, asla evlenemem." şeklinde konuştu.

 

"O düşünebilir ben düşünmüyorum"

 

Moderatör Doğu Demirkol'un "Kubilay ciddi düşünüyor gördüğüm kadarıyla." yanıtının üzerine Biliç, "O düşünebilir ben düşünmüyorum. Onu çok seviyorum ama şu anlık evlilik düşünmüyorum." dedi.



Etiketler: