Danla Bilic Yangın Sonrası Fidan Kampanyaları İçin Dikkat Çeken Yorumda Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yangın sonrası fidan kampanyaları için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yangın sonrası fidan kampanyaları için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yangın sonrası fidan kampanyaları için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yanlissam duzeltin ama daha yanginlar sondurulememisken sadece ustundekilerle sokakta kalan insanlari, ac susuz hayvanlari birakip agac derdine dusmemiz ne kadar dogru bilmiyorum. Herkes iyi niyetli, herkes ormanlar icin yanan canlar icin uzgun evet ama onceligimiz ne bilmiyorum" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,