Darmaduman Dizisinden Üniversiteli Gençlere Anlamlı Destek!

Ekranların sevilen dizisi Darmaduman’dan üniversiteli gençlere Türk Eğitim Vakfı'nın “Yarıda Kalmasın” projesi aracılığıyla bir senelik burs verildi.

 

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora'nın başrolleri paylaştığı Darmaduman dizi ekibinden üniversiteli gençlere anlamlı bir destek geldi. Anadolu'dan İsanbul'a eğitim için gelen 25 öğrenciye Türk Eğitim Vakfı'nın "Yarıda Kalmasın" projesi aracılığıyla 1 yıllık burs verildi.

 

25 ÖĞRENCİYE BURS VERİLECEK

 

Dizinin resmi instagram sayfasında proje ile ilgili şu mesaj paylaşıldı: “Gençlerimizin kendilerini gerçekleştirme hikayelerinde ve yolculuklarında onların yanındayız! Türk Eğitim Vakfı’nın ‘Yarıda Kalmasın’ projesini destekliyor, Darmaduman Burs Fonu ile Anadoludan İstanbul’a gelerek okuma çabası ve gayreti gösteren 25 öğrenciye burs imkanı sağlıyoruz. Önümüzdeki haftalarda desteğimizi arttırmaya devam edeceğiz.”

 

90’LARIN FENOMEN DİZİSİ 2020’LERİN DÜNYASINDA

 

“Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Dizi” listesinde üst sıralarda yer alan ve yayınlandığı yıllar boyunca hem ABD’de hem dünyada milyonları ekrana bağlayan Beverly Hills 90210, Ay Yapım imzasıyla FOX için uyarlandı. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un yer aldığı iddialı kadrosuyla dikkat çeken Darmaduman, 90’ların fenomen dizisini 2020’lerin dünyasına getiriyor.