David Mcintosh Türkiye'de!

Ünlü sporcu ve sağlıklı yaşam gurusu David Mcintosh Türkiye'ye geldi. 

İngiltere'de yayınladığı sağlıklı yaşam ve fitness programlarıyla ünlü olan David Mcintosh Türkiye'de The Lifeco Bodrum'a geldi. 

The Lifeco Bodrum’a gelen David Mcintosh burada yaptığı 6 günlük detoks programından sonra izlenimlerini takipçileriyle paylaştı. “The Lifeco ile yaptığım 6 günlük detokstan sonra kendimi fiziksel ve zihinsel olarak yenilenmiş ve enerjik hissediyorum. Yemek programım günde 3 adet taze ve organik sıkılmış sulardan ve bunların yanında 3 öğünlük çiğ vegan yemeklerden oluşuyordu.” diyen Mcintosh, programdan çok memnun kaldığını dile getirdi.

Uyguladığı detoks ile kas oranının aynı kaldığını fakat yalnızca 6 gün uyguladığı program ile 2 kilo yağ kaybetmeyi başardığını anlatan David Mcintosh The Lifeco’nun detoks programlarının çok başarılı olduğunu söyledi.

Detoks kadar spor yapmanın da önemli olduğunu vurgulayan Mcintosh, “Yaptığınız her ekstra 20 Squat'da, her ekstra 5 dakika koşuda veya her fazladan çektiğiniz şınav ve mekikte akıl sağlığınız ve kendinize olan güveniniz git gide artacak, güçlenecek. Enerjinizi koruyabilmeniz için bunların yapılması gerekiyor.” dedi.

“Get Fit Program” ile 2 dakikalık yoğun karın ve squat çalışmasını da takipçileri ile paylaşan Mcintosh, bu program ile evinizde istediğiniz kadar çalışıp, daha sağlıklı hissedebileceğinizi söyledi.

 

2 Dakikalık Karın ve Squat Programı

-20 Saniye Squat

-20 Saniye Yarım Squat

-20 Saniye Mountain Climbers

-20 Saniye Flutter Kicks

-20 Saniye Toe Taps

-20 Saniye Leg Raises

 

Not: Fotoğraf David Mcintosh'un Instagram sayfasından alınmıştır.