Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran Açıklaması! Çağrı Benim Arkadaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilgili açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilgili açıklama yaptı. 

 

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşk yaşadığı iddia edilmişti. Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir mekanda arkadaşlarıyla görüntülendi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Telkıvıran'la arkadaş olduklarını belirtti. Defne Samyeli önceki gün Etiler’de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir mekanda oturan Samyeli, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şarkıcı, geçen günlerde bir mekandan birlikte çıktığı ve aynı araca bindiği müzisyen Çağrı Telkıvıran ile arkadaş olduklarını söyledi.

 

“ÇAĞRI BENİM ARKADAŞIM”

 

Defne Samyeli, “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” dedi.