Defne Samyeli'nin Transparan Yaz Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli Instagram sayfasından yaptığı transparan dekolteli yaz paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli Instagram sayfasından yaptığı transparan dekolteli yaz paylaşımı ile beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli Instagram sayfasından yaptığı transparan dekolteli yaz paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Defne Samyeli şimdilerde kariyerine oyuncu ve şarkıcı olarak devam ediyor. Sahne performansı ile sık sık gündem olan Samyeli son pozuyla dikkat çekti. Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli sahnede giydiği iddialı sık sık dikkat çekiyor. Transparan giyen Samyeli göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Tasarım bir kıyafet giyen 50 yaşındaki ünlü ismin pozları binlerce beğeni aldı. Samyeli sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarda bulunuyor. Ünlü ismin Instagram hesabında 863 bin takipçisi bulunuyor.

 

İşte o paylaşım;

 

defne samyeli nin transparan yaz paylasimi begeni topladi



Etiketler: