Defne Samyeli Reynmen'in Ne Zaman Yaşlanacaksın Sorusuna Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Youtube kanalından yayınladığı Bir Sen Bir Ben serisinde Reynmen'i konuk olarak alırken, Reynmen'in "Sen ne zaman yaşlanacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Youtube kanalından yayınladığı Bir Sen Bir Ben serisinde Reynmen'i konuk olarak alırken, Reynmen'in "Sen ne zaman yaşlanacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Youtube kanalından yayınladığı Bir Sen Bir Ben serisinde Reynmen'i konuk olarak alırken, Reynmen'in "Sen ne zaman yaşlanacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

defne samyeli reynmen in sen ne zaman yaslanacaksin sorusuna yanit verdi

 

Defne Samyeli Reynmen'in "Sen ne zaman yaşlanacaksın?" sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: 

 

Anneannemize çekmişiz!

 

"İyi gideceğim belliydi bence. Genetik olarak şanslı olduğumu düşünüyorum. Anneannemize çekmişiz. 85 yaşında vefat etti fakat 60 yaşında gibi duruyordu. Bunun yanında zihin ve bedenle ilgili çok çalıştım. Vücudumu çok iyi anlıyorum ve kaslarıma bir nebze de olsa hükmedebiliyorum."

 

Sohbetin tamamı için;