Deli Mi Ne'den Buz Dolu Havuza Düşmeme Yarışması!

Youtube'da yayınladığı eğlenceli ve sıradışı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, ya da namı diğer Fester Abdü, yayınladığı videosunda arkadaşları ile buz dolu havuza düşmeme yarışması yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı eğlenceli ve sıradışı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, ya da namı diğer Fester Abdü, yayınladığı videosunda arkadaşları ile buz dolu havuza düşmeme yarışması yaptı. Son dönemde yayınladığı aksiyon dozu yüksek içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, yayınladığı videosunda bu kez arkadaşları ile buz dolu havuza düşmeme yarışması yaptı. 

 

Yayınladığı videosuyla ilgili "Arkadaşlar bugün Hangar Boot Camp da çektiğimiz videoda Barfiks demirinde asılı kalıp buz dolu havuza düşmemeye çalıştık ve en uzun süre dayanan efsane bir hediye kazandı." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu konuda ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen eğlenceli içeriği ile izleyenlere aksiyon dozu yüksek dakikalar geçirten ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Deli Mi Ne?'nin buz dolu havuza düşmeme yarışmasının ayrıntıları..