Demet Akalın'dan İlginç Mavi Tik Yorumu: Elon Sen Misin?

Demet Akalın’ın Mavi Tikini Twitter'ın sahibi ünlü milyarder Elon Musk mı hediye etti? Şarkıcı açıkladı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü şarkıcı Demet Akalın Twitter'ın sahibi Elon Musk'a seslendi. Twitter'da onaylı hesap simgesi geri getirilmesi üzerine paylaşım yapan şarkıcının ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Elon Musk’ın ücretli hale getirdiği "mavi tik" uygulaması devreye girince mavi tiki kaldırılan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Musk'a tepki göstermişti. Şarkıcı, onaylı hesap simgesini kaybedince 6,7 milyon takipçili Twitter hesabından "Heyyyu Elon Musk, sen yokken biz vardık be gülüm. Ben tıksız da Demet Akalın'ım, bizi herkes tanır" paylaşımıyla isyan etmişti.

 

Mavi tiklerin kaldırılması dünya kamuoyunda da büyük tepki görünce Twitter geri adım atmak zorunda kaldı. Bir milyondan fazla takipçisi bulunan yüksek profilli hesaplara mavi tikler geri verildi. Bu hesaplardan biri olan Demet Akalın Twitter’da yeni bir paylaşım yaptı.

 

Mavi tiki geri verilen şarkıcı, "Mavi tıkı kim hediye aldı bana, aaa Elon sen misin?" ifadelerini kullandı. Takipçileri paylaşıma yorum yağdırdı.