Demet Akalın Nagihan Karadere'yi Evinde Ağırladı! Hediyeye Boğdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Survivor 2022 All Star yarışmacısı Nagihan Karadere'yi evinde ağırlarken, yarışmacıyı hediyeye boğdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Survivor 2022 All Star yarışmacısı Nagihan Karadere'yi evinde ağırlarken, yarışmacıyı hediyeye boğdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Survivor 2022 All Star yarışmacısı Nagihan Karadere'yi evinde ağırlarken, yarışmacıyı hediyeye boğdu. 

 

demet akalin nagihan karadere yi hediyeye bogdu 1

 

Şampiyonluk hediyesi!

 

Survivor All Star'da sergilediği başarılı performanstan sonra akıllara daha iyi kazınan Nagihan Karadere'nin yarışmadan elenmesinden sonra büyük destekçisi olan Demet Akalın'dan büyük tepkiler gelmişti. Akalın günlerce, gösterdiği eleme tepkileriyle gündeme gelmişti. yarışma bitti, yarışmacılar ise eski hayatlarına döndüler. Bu esnada şarkıcı Demet Akalın'dan Karadere'de güzel bir jest geldi. Önce Nagihan'ı evine davet etti, sonra hediyelerini verdi. Bakın Akalın, Nagihan Karadere'yi hangi hediyelerde şımarttı.  Survivor yarışmasındaki performansıyla öne çıkan ve final sonrası açıklamalarıyla gündeme gelen Nagihan Karadere, Demet Akalın'ı ziyaret etti. Demet Akalın, Nagihan'ı evinde ağırlamak istedi. Survivor yarışmasında büyük destekçisi olan Demet Akalın'ın davetini geri çevirmeyen Survivor Nagihan ünlü şarkıcı ve ailesiyle güneşin ve denizin tadını çıkardı. Demet Akalın'ın evinden paylaşımlar yapan Survivor Nagihan Karadere açıklamasında "Kraliçenin evine tatile geldik." "Misafirliğe geldiğimiz yetmezmiş gibi bana kocaman kocaman altınlar almış şampiyonluk hediyesi... O kadar mahcubum ki hele de bu zamanda altın para" dedi. 

 

demet akalin nagihan karadere yi hediyeye bogdu 2